onsdag 27 oktober 2010

Axel ur led

Ja nu var det ett tag sen man skrev något här igen. I tisdags förra veckan så lyckades jag vrida min axel ur led, och det gjorde något fruktansvärt ont! Den var ur led i 5-10 minuter innan den hoppade tillbaka igen, och har haft ont och problem med den sen dess, så idag var jag hos läkaren. Och självklart så hade jag nästan inga symptom alls ett par timmar innan jag skulle dit. Fick göra några övningar, och läkaren tryckte och drog lite i arm och axel och konstaterade det att det inte var något trasigt i axeln, utan det kommer läka sig av sig självt.

I helgen som var så var jag nere på Freeport i Kungsbacka där jag fick köpt mig ett par ordentliga kängor för vintern. Fick även tag på en snygg jacka, ett par långkalsonger och handskar, så nu skall jag klara av vintern som kommer ;-)

Fick bytt däck på bilen i måndags också, har haft punktering på ena däcket som jag har fått åka och pumpa hela tiden, och nu visade det sig att ett annat däck var kasst, så det blir dyrt till våren när det skall skiftas igen.

Nej nu orkar jag inte skriva mera, skall gå och lägga mig så att jag orkar upp vid 04:00.

lördag 16 oktober 2010

En hel vecka sen sist

Ja det har faktiskt gått en hel vecka sen jag skrev något här senast. Det har väl inte hänt så mycket så sett, så det har inte funnits så mycket att skriva om.

Jag skickade efter en e-cigg ifrån nätet i början på veckan som jag fick rätt så snabbt, och en e-cigg är en batteridriven cigg som består av ett batteri, en förbrännare och ett filter. I filtret så finns det flytande nikotin som förbrännaren förångar, och när man då suger på ciggen så får man i sig ånga med nikotin i som precis ser ut som rök. Finns även en löjlig liten ledlampa fram på ciggen som glöder till när man suger på ciggen. Denna har jag gått och sugit lite på då och då under veckan som gått, påminner lite om att röka vattenpipa.

Gjorde ju ett försök till att sluta röka nyligen, men det gick ju åt h*lvete! Men jag har lyckats dra ner på rökandet ifrån 25 cigg om dagen till 8-9 stycken ungefär, och det är ju alltid nåt.

Igår kväll gick jag ha la mig redan vid 18:15, helt otroligt egentligen, men jag var sååå trött och uttråkad. Vaknade flera gånger och somnade om, tills jag till slut gick upp strax innan 05:00.

Jag stod utanför Ica Kvantum i Munkebäck när dom öppnade klockan 07:00, och för första gången så testade jag på självscanningen. Det är ju hur smidigt som helst! Allt är packat och färdigt när man kommer till kassan, och det är ju sällan kö till den kassan heller, så det kommer jag fortsätta med. Jag förstår dock inte hur det går ihop för dom? det måste ju finnas flera oärliga människor, eller människor som helt enkelt glömmer att scanna vissa varor, och då går dom ju hem med varor som dom inte betalat för.

Jag har även tvättat bilen idag på morgonen innan jag åkte hem till min mor och fikade lite. Sen var jag ute på en promenad i en timma ungefär, för att sedan åka hem och styrketräna lite och slänga in skinksteken i ugnen som jag köpte i affären idag på morgonen. Jag köpte en ickemarinerad idag som jag själv la i en påse tillsammans med olja, soja och citron. Gned sedan in köttet med salt och peppar innan det åkte in i ugnen. Skall bli spännande och se om det smakar något gott eller ej.

Nej nu får det räcka för idag!

lördag 9 oktober 2010

Underställ

Idag har jag varit hemma hos min lilla mor och fikat lite, och hade bestämt mig för att åka till Allum och skaffa mig lite saker, och det hade även min mor tänkt att göra så vi åkte dit tillsammans.

Jag fick tag på lite tjärlösning på Claes Olsson eftersom hela min vänstersida på bilen är täckt med tjära nertill efter att ha kört till jobbet i veckan (Dom asfalterar vägen ut till jobbet).

Fick även köpt mig ett underställ som kan vara skönt att ta på sig undertill nu när den här kalla perioden på året kommer. Passade även på att handla lite på Ica Maxi innan jag körde hem min mor.

Efter att parkerat hemmavid så var jag bara tvungen att testa på tjärlösaren.....och det satt värre än vad jag trodde, får göra ett nytt försök i morgon med lite bättre utrustning.

Köpte en lammstek i affären som jag har tillagat och ätit till middag idag. Har nu köpt en nötstek, en fläskstek och en lammstek, och jag kan inte säga att det smakar något speciellt. Alla har varit marinerade på något sätt, men själva köttet är det inte så mycket smak på, så det har fått bli lite grillkrydda på alla tre ;-)

Har tränat lite och vart ute och promenerat också. Nu skall jag bara slappa en stund innan det är dags för att nana.

fredag 8 oktober 2010

Jag är kass och jag har en kluven tand...

Då vart det kört! Har börjat röka igen lite smått......att det skall vara så svårt! Men man mår verkligen skit när man inte får röka, och när man väl röker så är det helt underbart! Jävla skit!

Satt precis och satte i mig lite lösgodis....stoppade en sån där runt hård blå kula i munnen.....började tugga på den och PANG, en av mina kindtänder delade på sig. Tur i oturen så är det samma tand som jag rotfyllde för ett tag sen, så det gör inte ont.....får se när jag kommer iväg till tandläkaren.....är ju helg nu också....får hoppas att det inte blir infektion.

måndag 4 oktober 2010

Sluta röka!

Nu har jag bestämt mig! (igen) På väg hem ifrån jobbet idag så stannade jag till på apoteket och köpte mig nikotinplåster! Skall göra ett nytt försök till att sluta röka. Har i skrivande stund 4 cigaretter kvar, sen blir det till att sätta dit ett plåster. Har även en inhalator sen tidigare försök till att sluta. Har även hunnit med att träna idag, och det är riktigt kul att se resultat efter denna korta tid. Har redan lyckats gå ner 5kg och ser tydligt att muskler i armar och bröst blivit större, riktigt nice! Hoppas bara jag kommer fortsätta i den här stilen.

lördag 2 oktober 2010

Fiska


Igår bestämde jag mig för att jag skulle upp idag på morgonen och åka och fiska. Var ute i sportfiskeaffären igår eftermiddag och köpte mig en burk mask. Ställde klockan på 05:00 idag på morgonen, men vaknade av mig själv vid 04:00, då jag brukar gå upp när jag skall åka och jobb.

Eftersom jag är uppe vid dessa tider hela veckan så hade jag räknat ut att mellan 05:30-06:00 så börjar det ljusna, så jag åkte hemifrån vid 05:40 och kom fram till parkeringen i närheten av Delsjön, och det var helt bäcksvart ute. Jag fumlade in i skogen och såg inte ett skit förutom trätopparna mot himlen. När jag var på väg rätt ner i ett dike så fick jag upp mobilen och kunde lysa mig fram med hjälp av lampan på den.

Väl framme vid sjön var det fortfarande helt svart! Då startade jag upp programmet för geocaching för att se om det fanns några gömmor i närheten. 200 meter bort skulle det finnas något, och med hjälp av lampan igen på mobilen tog jag mig fram genom skogen och letade ett tag innan jag hittade gömman och fick loggat.

När jag sedan kom tillbaka till mina fiskeredskap så hade det börjat ljusna något, men fick vänta ytterliga en stund innan jag kunde trä masken på kroken. Jag var ute i nästan 4 timmar och det nappade enbart vid 3 tillfällen, varvid ett tillfälle satt det en hyfsad abborre på kroken. Hade gärna velat haft ett par till, men det fick bli ett litet mellanmål som jag precis har stekt upp i lite smör, salt och peppar.....riktigt gott!

Har även slängt in en vinbärs och chilimarinerad stek i ugnen, den skall stå
inne i 150 grader i 2timmar. Sedan blir det
till att smaka på den ihop med lite potatissallad.

Nu hade jag tänkt att gå ifrån datorn en stund för att träna lite.